CHP'li Özkes tehdit iddiası ile konuştu!

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Şişli Belediyesi'ndeki tehdit iddiası ile ilgili konuştu. Özkes, tehdit iddiasını Hayri İnönü'ye sorduğunu, ancak İnönü'nün bunu doğrulamadığını söyledi. Özkes, "Eğer bana söyleseydi Sarıgül'e gereğini yapardım" diye konuştu.

CHP'li Özkes tehdit iddiası ile konuştu!

İnönü ile Sarıgül arasında arabuluculuk görevine getirilen ancak bu görevden istifa eden CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, yargıya taşınan tehdit iddiaları ile ilgili konuştu.

Daha önce Şişli ile ilgili açıklama yapmayacağını belirten Özkes kararından vazgeçti Habertürk'e röportaj verdi.

Özkes, Mustafa Sarıgül ve Hayri İnönü ile Meclis'te toplantı yaptıklarını ancak bu toplantıda İnönü'nün tehdit edildiğine dair bir şey söylemediğini belirtti.

İki tarafın da tehdit iddiasını yalanladığını öne süren Özkes, "eğer olduğunu bilseydim Sarıgül'e gereğini yapardım" ifadelerini kullandı.

Özkes, Nazlı İnönü'nün açıklamalarını görünce şoke olduğunu ifade etti. Şişli olayının "aile içerisinde çözülmesi gerektiğini" savunan Özkes, "çözemedik yargıya gitti" dedi. Özkes, Hayri İnönü'nün Savcılık ifadesinde yer alan "istifa mektubumu Özkes yırttı" sözleri ile ilgili açıklama yapmadı.

ulusalkanal.com.tr

kriz Mustafa Sarıgül hayri inönü Şişli Belediyesi CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes