AK Parti'den ekonomi özeleştirisi

Ak Parti'den ekonomiye ilişkin dikkat çeken bir özeleştiri geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, makro ekonomide başarılı olduklarını ancak mikro planda eksikliklerinin bulunduğunu söyledi. Asgari ücretli, emekli ve küçük esnafın sıkıntı çektiğini teşhis ettiklerini belirten Demiröz, buna karşı neler yapılması gerektiğini masaya yatırdıklarını ifade etti.

AK Parti'den ekonomi özeleştirisi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, ekonomide yaşanan sorunlar üzerine dikkat çeken bir özeleştiri yaptı.

- AK Parti makroekonomik olarak çok iyi şeyler yaptığını ama mikro planda eksiklerimizin olduğunu sabit gelirlinin, asgari ücretlinin, emeklinin, küçük esnafın sıkıntı çektiğini teşhis ettiğimizi ve buna karşı neler yapılması gerektiğini masaya yatırdığımızı ifade ettim.

AK PARTİ'DEN ASGARİ ÜCRET MESAJI

AK Parti Teşkilat Akademisi Gaziantep Eğitim Programı'nda konuşan Demiröz, asgari ücrette iyileştirme yapılacağını söyledi.

- Bu yıl şunu söyleyebilirim, asgari ücret geçinebilecek bir noktada yayınlanacak, ona getirilecek. Artık işverenlerimizin bugüne kadar 'Maliyetler yükseliyor' demesine rağmen bu gemide hepimiz varız, onlar da kazanacak ama çalışanlar da kazanacak. En azından insani bir şekilde yaşama seviyesine getireceğiz. Emeklilerle ilgili çalışma var, onların da emeklilik ücretleri yine yaşanabilecek noktaya gelecek.

erdoğan ak parti ekonomi ​Gaziantep Asgari ücret asgari ücret zam özeleştiri Vedat Demiröz