İsrail sokaklarında Türkiye haritası

ABD destekli siyonist rejim Filistin halkını bombalarken Tel Aviv'in "Büyük İsrail Planı" yeniden gündemde. İsrail'in saldırganlığı, Türkiye topraklarının bir bölümünü kendine dahil ettiği, bir bölümünü sözde Kürdistan, bir bölümünüyse sözde Ermenistan toprağı olarak gösterdiği haritaları hatırlattı. İsrail'in, sokaklarına, manastır duvarlarına astığı haritanın anlamı neydi? Büyük İsrail Planı neyi hedefliyor?

İsrail sokaklarında Türkiye haritası

İşte bu harita, ABD'nin Yüzyılın Planı adı altındaki hedefini gözler önüne serdi. Yıllardır İsrail'in en büyük propaganda malzemesi olan bu harita, geçtiğimiz süreçte sokaklara, manastırlara asılmıştı.

Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'ye saldıran İsrail'in büyük planı yeniden gündeme geldi. Hedef, Türkiye başta olmak üzere bölge ülkelerini parçalamak.

Türkiye'nin Filistin'in bağımsızlığı için çağrılarına verdiği yanıt ile de bu plandan vazgeçmediğini ortaya koydu İsrail.

İsrail ve ABD'nin planları, Türkiye'nin harekatları, Suriye'nin direnişi, İran'ın hodri meydan diyişi ile yerle bir oldu.

Ancak artık Filistin başta olmak üzere bölge ülkeleri kararlı. ABD'nin vekil devleti İsrail'i Batı Asya birliği durduracak.

türkiye israil türk anadolu doğu Ermenistan ermeni Kürdistan yahudi güney doğu