TGB, Aybüke Yalçınlar için söyledi

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Korosu’nun sahne aldığı İstanbul Gençlik Konseri, 2 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.30’da Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde başladı. TGB İstanbul İl Başkanı Okan Özkan’ın açılış konuşmasının ardından koro, türkülerini Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimiz için söyledi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Korosu’nun sahne aldığı İstanbul Gençlik Konseri, 2 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.30’da Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde başladı.

TGB İstanbul İl Başkanı Okan Özkan’ın açılış konuşmasının ardından koro, türkülerini Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimiz için söyledi.

23 yaşında şehit düşen öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz anısına 23 kişiden oluşan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Korosu’nun repertuarında, Atatürk’ün sevdiği; Aybüke Yalçın’ın seslendirdiği parçalar ve TGB’nin marşları bulunuyordu.

AYBÜKE YALÇIN’IN ARKADAŞLARINDAN TGB’YE SELAM

300’ü aşkın kişinin katıldığı konsere, Aybüke Yalçın’ın arkadaşları videolu selam ve destek mesajlarını iletti.

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Korosu’ndan sonra sahneyi Zeybek ekibi ve ardından Sanatçı Ekrem Ataer aldı.

Koronun bir kez daha Bağımsızlık Marşı’nı söylemesiyle sonlanırken, sanatçı Ekrem Ataer, Zeybek ekibi ve koro şefleri olan Okan Şahin ve Hakan Şahin’e plaketleri TGB yöneticileri tarafından takdim edildi.

ulusal.com.tr

atatürk tgb Aybüke Yalçın