"Üç parti dışında parti yok mu? Vatan Partisi 5. parti olarak Meclis'e girerse kimse şaşırmasın"

"Üç parti dışında parti yok mu? Vatan Partisi 5. parti olarak Meclis'e girerse kimse şaşırmasın"

2 Eylül gazetesi yazarı Can Hacıoğlu, köşe yazısında "Vatan Partisi ise son günlerde en rağbet gören partilerin başında geliyor" ifadelerine yer verdi.

İşte Hacıoğlu'nun köşe yazısının ilgili bölümü

Bana göre AKP, CHP ve MHP dışında da seçime iddialı bir şekilde hazırlanan ve iddiası olan üç parti var. HDP, BBP ve yeni kurulan Vatan Partisi’dir. HDP’nin oy kaynakları belli. Yüzde 10 sınırına dayandığı iddia ediliyor. BBP’nin de önemli bir gücü var. Belki, MHP ile bir ittifak olacak. Vatan Partisi ise son günlerde en rağbet gören partilerin başında geliyor. Geçen gün bir arkadaşım partiye bir günde 100 kişinin üye olduğunu söyledi.

Bir de önümüzde Yunanistan seçim sonuçları var. Kurulu düzen yerle bir oldu. Bugün mecliste 4 partinin milletvekilleri bulunuyor. Eğer, beşinci parti olarak meclise Vatan Partisi girerse, hiç kimse şaşırmasın. Çünkü değişik kesimlerin bu parti ile yakın temasa geçtiklerini duyuyor ve görüyorum.

Ayrıca, CHP’nin ‘ulusalcı’ kesimlerden uzaklaşması, Vatan’ı büyütüyor. Yani, sonuç olarak Demirel’in bir sözüne geliyoruz. Siyasette 24 saat önemli bir süreçtir. Seçimlere doğru daha da büyük sürprizler ortaya çıkabilir.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi