İşçi Partisi Fenerbahçe taraftarıyla omuz omuzaydı

İşçi Partisi Fenerbahçe taraftarıyla omuz omuzaydı

Bugün Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından Bağdat Caddesi'nde düzenlenen “Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşüne İşçi Partisi (İP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sanatçı Levent Kırca, İP Kadıköy Belediye Başkan Adayı tiyatro Sanatçısı Suzan Aksoy, İP Şişli Belediye Başkan Adayı Gazeteci Yazar Ümit Ertaç Zileli de destek verdi.

İşçi Partisi Partisi de eyleme flamalarıyla katıldı.

Yürüyüşte Levent Kırca, Suzan Aksoy ve Ümit Ertaç Zileli'ye taraftarın ilgisi büyüktü.

Yürüyüşe katılan adaylar düşüncelerini şöyle anlattılar:

Levent Kırca, "Türkiye'de adaletsiz yargılamanın simgesi haline gelen Özel Görevli Mahkemelerin kaldırması için buradayız. Fenerbahçeli dostlarımla birlikte Cumhuriyet için, Atatürk için ve Türkiye'de adalet için yürüdük." şeklinde konuştu.

Suzan Aksoy, "Bu özel yargılamalarla yurtseverleri zindanlara attılar. Şimdi de Fenerbahçe'yi cemaatin takımı yapmaya çalışıyorlar. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak bunu kabul etmiyorum. Biz Mustafa Kemal'in askerleriyiz, bizi yıldıramazsınız." dedi.

Ümit Ertaç Zileli, "Bugün Bağdat Caddesi'nde mahşeri bir kalabalık hükümeti bir kez daha veto etti. Yüzbinlerce insan hukuksuzluklara, adaletsizliğe, yolsuzluk ve hırsızlığa karşı tek yürek olarak hükümet istifa diye haykırdı.En dikkat çeken slogan ve pankart ise, 'Herkese adalet, Fener'e adalet'ti. Görünen o ki bu iktidar gidicidir." dedi.

ulusalkanal.com.tr