Antalyaspor'a kiralamak istiyor

Yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Galatasaray, Amrabat'ı Medical Park Antalyaspor'a kiralıyor. Mancini'nin takımda düşünmediği Faslı oyuncu ikna edilirse sezon sonuna kadar kırmızı beyazlılarda forma giyecek.

Antalyaspor'a kiralamak istiyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken, takımdan gidecek isimler de belli olmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Nordin Amrabat'ı sezon sonuna kadar Medical Park Antalyaspor'a kiralamak istiyor.

İki kulübün görüşmelerin sürüyor ve transfer yakın zamanda sonuçlanacak. Galatasaray, Faslı oyuncu için kırmızı-beyazlılardan herhangi bir kiralama ücreti talep etmeyecek.

Amrabat bu sezon özellikle Mancini'nin gelişinden sonra fazla forma şansı bulamadı ve yabancı kuralından dolayı bir çok maçı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

Faslı futbolcunun Rusya, İngiltere ve Hollanda'dan gelen teklifleri de değerlendirdiği ancak anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

Galatasaray ayrıca Albert Riera'yı da takımdan göndermenin hesaplarını yapıyor. Yönetim, yabancı kontenjanında yer açmak amacıyla İspanyol oyuncuya sezon sonuna kadar olan alacağını ödeyip, sözleşmesini kaşılıklı olarak feshetmek amacında.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray transfer antalyaspor amrabat