Beşiktaş 3 - 0 Akhisar Belediyespor

Galatasaray'ın Kayserispor'a yenilmesi ile üst üste 2'nci kez rakibini geçme şansı yakalayan Beşiktaş, Akhisar'ı 3-0 yendi ve Süper Lig'de 2'nci sıraya yükseldi.

Beşiktaş 3 - 0 Akhisar Belediyespor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti.

Geçen hafta 2'nci sıradaki Galatasaray'ın rakibiyle berabere kalmasını değerlendiremeyen Kara Kartallar, bu kez sarı kırmızılıların puansız kapattığı haftada Akhisar'ı 3-0 yenmeyi bildi.

Veli Kavlak ve Mustafa pektemek'in ilk 8 dakikaya sığan golleriyle maçı koparan siyah beyazlılarda maçın skorunu Atiba Hutchinson ilan etti. Beşiktaş bu galibiyetle ligde 2'nci sıraya yükseldi.

Karşılaşmayı, Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izledi. Bu arada yeni bir cezanın gelmemesi adına karşılaşma öncesi kötü tezahürat konusunda sık sık anons yapıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Çaykur Rizespor maçına göre Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda tek değişiklik yapmıştı. Menisküs ameliyatı olan Gökhan Töre'nin yerine orta sahanın sağında Filip Holosko'ya gören veren Bilic, sahaya Tolga Zengin, Necip Uysal, Franco, Ersan Adem Gülüm, Motta, Holosko, Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek 11'ini sürdü.

Hastalığı nedeniyle hafta içindeki antrenmanlarda yer alamayan Portekizli Almeida ise yedekler arasındaydı. Sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu ve Dany de kadroda yoktu.

ulusalkanal.com.tr