Galatasaray'ın iki yıldızı Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Selçuk İnan ve Hakan Balta milli takım kadrosundan çıkarıldı. Aday kadro 22 futbolcuya düştü. Selçuk İnan ve Hakan Balta milli takım kadrosundan çıkarıldı.

Galatasaray'ın iki yıldızı Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Futbol Takımımızın 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da İstanbul'da Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandığında yer alan Galatasaraylı iki futbolcu sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Aday kadro bu durumda 22 oyuncuya düşerken, orta alanda yeterince oyuncu bulunduğu için Fatih Terim'in Hakan Balta'nın yerine savunmaya bir oyuncu davet etmesi bekleniyor.

İlk antrenman bu akşam

A Milli Takım kafilesi ilk çalışmasını bu akşam Riva Tesisleri'nde yapacak.

Milliler, 11 Kasım Çarşamba günü basına kapalı olarak yapacağı antrenmanı takiben saat 15.30'da Katar ile oynayacağı özel maç için Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Doha'ya hareket edecek. 12 Kasım'da karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sonlandıracak A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışma öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Bir futbolcunun da katılacağı etkinlik saat 19.00'da, antrenman ise 19.30'da başlayacak.

Katar-Türkiye özel maçı, 13 Kasım Cuma günü saat 20.30 (TSİ 19.30)'da başlayacak. DHA