Van'da fedakar öğretmenler okulu eğitime hazır hale getirdi

Van'da gönüllü öğretmenler görev yaptıkları okulu boyadı, baştan aşağı dezenfekte etti ve sıraları onardı. Tadilat ve boya masraflarını kendileri karşılayan fedakar eğitim neferleri, okulu yüz yüze eğitime hazır hale getirdi.

Van'da fedakar öğretmenler okulu eğitime hazır hale getirdi

Kendileri boyadı, kendileri onardı ve bir de zenfekte etti. Tüm bu hazırlıklar, Vanlı öğrenciler için.

Van'ın Erciş ilçesinde gönüllü öğretmenler, görev yaptıkları okulun bakım ve onarımını yaptı. Fedakar öğretmenler, boyadıkları okulları, aşamalı başlayacak yüz yüze eğitime hazırladı.

Örene Mahallesi'ndeki Bir Nisan İlkokulu'nda görevli öğretmen ve idareciler, okulun tüm boya ve tadilat masraflarını kendileri karşıladı. Okulun eksikleri için malzeme temin etti.

Ellerine fırça alıp, okulların duvarlarını boyadı, sıraların tadilatını yaptı. Okul Müdürü Habib Taş, öğretmenlerin uzun bir aradan sonra öğrencilerine kavuşmayı heyecanla beklediğini söyledi.

Fedakar eğitim neferleri, öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim alması için el birliğiyle çalıştı. Okulun tamamını dezenfekte etti, bahçedeki otları biçerek oyun alanları oluşturdu. Öğrenciler de hazırlıklardan memnun.

Öğretmenlerin çalışması bununla da kalmadı. İnternet erişimi olmayan öğrencileri için ödev veriyor, çalışma ortamı hazırlıyorlar.

Yakında kavuşacakları minik öğrencileri için sıralara karanfil bırakan öğretmenler, fedakarlıklarıyla takdir topladı.

ulusal.com.tr

van