Baykal, Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüştü. Görüşmenin ardından konuşan Baykal, MHP'nin kendisini desteklememesi ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı

Baykal, Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Meclis Başkanı adayı olan ancak seçimi kaybeden Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüştü. Görüşme kapalı grup toplantısı öncesi gerçekleşti.

7 Haziran’dan sonra Meclis'te en yaşlı üye sıfatıyla geçici başkanlık görevini yürüten Baykal, başkanlık seçimini ise 4. turda kaybetmişti.

Kılıçdaroğlu'nun Meclisteki makamında yapılan görüşme yarım saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Baykal, CHP'nin grup toplantısına geçti.

Kılıçdaroğlu görüşme ile ilgili açıklama yapmadı. Deniz Baykal ise “Arkadaşlara ve genel başkana teşekkür ettim.” sözleriyle görüşmeyi özetledi.

Meclis Başkanlığı seçiminde MHP'nin tavrı CHP'den tepki almıştı. Baykal, grup toplantısında bu konunun konuşulup konuşulmadığı sorusuna, "Çok doğal olarak tabii" yanıtını verdi. Deniz Baykal, MHP'nin önce destek sözü verdiği, sonra sözünden vazgeçtiği yönündeki soruları ise yanıtsız bıraktı.

ulusalkanal.com.tr

chp antalya milletvekili deniz baykal