Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Levent Kırca mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, hayatını kaybeden Levent Kırca için bir taziye mesajı gönderdi.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan Levent Kırca mesajı

"Değerli babanız, Türk tiyatro ve sinemasının asırlık çınarı, kıymetli sanat insanı Levent Kırca'nın siz sevgili ailesine, sanatsever dostlarına veda ederek sonsuz yolculuğuna uğurlanışını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum" ifadelerini kullanan Akar, Kırca'nın vefatının sanat camiası ve memleketimiz için büyük kayıp olduğunu vurguladı.

Orgeneral Akar, Türk kültür ve sanatına unutulmaz katkılar sunan duayen sanatçı Levent Kırca'nın kaybından dolayı derin acıyı yürekten paylaştığını ifade etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın mesajı şu şekilde:

Değerli Kırca ailesi;

Değerli babanız, Türk tiyatro ve sinemasının asırlık çınarı, kıymetli sanat insanı Levent Kırca'nın siz sevgili ailesine, sanatsever dostlarına veda ederek sonsuz yolculuğuna uğurlanışını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Ülkemizin yetiştirdiği müstesna sanat insanlarından biri olan Levent Kırca'nın vefatı sanat camiası ve memleketimiz için büyük kayıptır.

Türk kültür ve sanatına unutulmaz katkılar sunan ve halkımızın gönlünde aziz hatırasını hep yaşayacağına inandığımız duayen sanatçımız Levent Kırca'nın kaybından dolayı duyduğunuz derin acınızı yürekten paylaşıyor, merhuma rahmet size ve kederli aile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Orgenral Hulusi Akar

Genelkurmay Başkanı

ulusalkanal.com.tr

Levent Kırca fotoğrafı: Akadur Tölegen