CHP'li Faik Öztrak'tan AKP'li Binali Yıldırım ile ilgili açıklama

CHP'li Faik Öztrak, "Allah kimseyi Binali Beyin durumuna düşürmesin. Bakan ol, Başbakan ol, Parti Genel Başkanı, TBMM Başkanı ol sonra İstanbul’a Belediye Başkanı olmak için gerçekleri eğip bükmek zorunda kal. Saraya tavsiyem, kendisine daha fazla çektirmeyin, izzeti ikbal ile çekilmesine izin verin. Bugün bile millete hakarete devam ediyorlar. Sandıktan kendileri çıkmayınca milletin iradesi murdar mı oluyor. Atalarımız boşuna dememiş 'kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş'. Ekrem İmamoğlu milletin seçtiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Nokta." ifadelerini kullandı

CHP'li Faik Öztrak'tan AKP'li Binali Yıldırım ile ilgili açıklama

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP İstanbul adayı Binali Yıldırım ile ilgili açıklama yaptı.

Öztrak, şunları söyledi:

"Allah kimseyi Binali Beyin durumuna düşürmesin. Bakan ol, Başbakan ol, Parti Genel Başkanı, TBMM Başkanı ol sonra İstanbul’a Belediye Başkanı olmak için gerçekleri eğip bükmek zorunda kal. Saraya tavsiyem, kendisine daha fazla çektirmeyin, izzeti ikbal ile çekilmesine izin verin.

Bugün bile millete hakarete devam ediyorlar. Sandıktan kendileri çıkmayınca milletin iradesi murdar mı oluyor. Atalarımız boşuna dememiş "kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş". Ekrem İmamoğlu milletin seçtiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Nokta.

İstanbul'da sonuçları geciktirmenin ekonomimize güven üzerinden yaptığı tahribat çok yüksek. Bu husus krizi daha da derinleştiriyor. Devlet tecrübemiz ışığında uyarıyoruz: Ekonomide belirsizliğe tahammülü kalmadı. Milletin canını daha fazla yakmayın."

ulusal.com.tr

chp AKP faik öztrak binali yıldırım