Oruç Reis görev başında

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri etkili bir şekilde devam ediyor. Meis'in güneyinde başarıyla çalışmalarına devam eden Oruç Reis ve Türk Donanması Antalya'nın Kaş ilçesinden selamlandı. Vatan Partisi ve TGB Meis'in karşısına gitti, gelişmeleri yakından takip etti. Bölge esnafı ve yurttaşlar da, Ulusal Kanal'a gelişmeleri değerlendirdi.

Oruç Reis görev başında

Oruç Reis sismik araştırma gemisi, Mavi Vatan'da görev başında... Türk Deniz Kuvvetlerinin kanatları altında faaliyetini sürdürüyor. Meis adasının karşısından Antalya'nın Kaş ilçesinden, Oruç Reis ve Türk Donanması selamlandı.

Bugün de 'ilk hedef Akdeniz.' diyerek Antalya'dan demir aldı. Meis'in güneyine ulaştı. Oruç Reis Mavi Vatan'da adım adım ilerliyor. Türk Donanmasının himayesinde, mavi suların röntgenini çekiyor. 23 Ağustos'a kadar sürdüreceği bu faaliyeti, yurttaşlar gururla destekliyor. Yunanistan hükümetine ise tepki gösteriyor.

İlçe esnafı, gelişmeleri Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Salgın nedeniyle Meis ve Kaş arasındaki trafik yavaşlamıştı. Esnaflar, bu sıcak gelişmenin kendilerini etkilendiğini söyledi.

Gelişmelerden etkilenen esnaflara göre, ekmekten önce vatan geliyor.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı ve TGB'li Gençler de, ilçeye gitti. Bölgedeki gelişmeleri en yakından takip etti. Mavi Vatan kavramını ülkemize kazandıran ve jeopolitik önemini kavratan kahraman Türk amiralleri de unutulmadı.

Vatan Partisi İl Başkanı Rıza Türkmendağ, mücadelenin 'devlet aklıyla' yürütülmesi gerektiğini söyledi.

ulusal.com.tr

antalya vatan partisi ulusal kanal doğu akdeniz tgb Kaş Oruç Reis