Balbay ile CHP PM ilk kez aynı karede

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Meclis’in yeni yasama yılına başladığı gün, partisinin tutuklu vekili Mustafa Balbay'ı ziyaret etti

Balbay ile CHP PM ilk kez aynı karede

Mustafa Balbay'la ilk defa aynı karedeler CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, partisinin Sincan Cezaevi tutuklu bulunan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ı yeni yasama yılına başlama gününde beraberindeki Parti Meclisi üyeleri ile ziyaret etti. Ziyaret esanasında cezaevi görevlileri tarafından buluşma anı fotoğrafı çekilde ve Balbay tarafından bedeli ödenerek satın alındı.

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki ziyarette Mustafa Balbay şunları söyledi

"TBMM Sincan Kampusü’ndeki" hücre ofisinden açıklama yapan Balbay: “Sıcak kucaklaşmanın ardından açık görüş salonundaki yerlere sabitlenmiş masa ve sandalyelere oturarak yeni yasama yılının başlamasını, tutuklu milletvekilleri, hak ihlalleri ve hukuksuzluk sorunlarıyla, bir gün önce açıklanan paketi konuştuk. Masada cezaevi kantininde satılan kuru pasta ve çay vardı. Yeni yasama yılının ilk döneminin kokteyl bölümü çay, pasta ve sudan ibaretti. Bir saat süren buluşmanın fotoğraflarını cezaevi görevlisi çekti. İki gün sonra fotoğraflar ücreti karşılığında bana verildi. Bu güzel ziyaretin fotoğraflarını partimizin hukukçu genç siyasetçileri, çalışma arkadaşlarım aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyorum” dedi.

İşte CHP'li Umut Akdoğan'ın paylaştığı o fotoğraflar;

ulusalkanal.com.tr