Kovid-19’u yendiler alkışlarla uğurlandılar

Kovid-19 ile mücadele sürüyor. Bizler dışarı mücadele verirken onlar hastaneler de veriyordu. Kovid-19 mücadelesinden galip gelen hastalar sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildi.

Kovid-19’u yendiler alkışlarla uğurlandılar

Direndiler, mücadele ettiler. Dünyayı etkisine alan kovid-19 ile savaşlarından galip geldiler. Sağlık ordusunun alkışları ile taburcu oldular.

45 yaşında bir hasta koronavirüs tedavisini tamamladı. Alkışlarla taburcu edildi. Hasta mutluluğu davranışlarına yansıdı.

Yaşı itibari ile risk grubunda olan 79 Yaşındaki Bakiye Yaylak’ta hastalığa yenilmedi. Kovid-19 mücadelesini kazandı. Hastaneden alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Süleyman İpbüken’de 55 yaşında KOAH hastasıydı. Virüs onu zorlasa da o direnmekten vazgeçmedi ve başardı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilerek evine gönderildi. İpbüken, koronik hastalıklarına rağmen plazma vericisi olmak istediği söyledi.

Taburcu olup evinde karantinaya alınan bir diğer kişi de kafe işletmeci Erdal Torlak…

Konya’da 222 hasta taburcu edildi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, hastaların taburcu edilmesiyle Konya'daki hasta sayısının 300-350 civarına düştüğünü söyledi.

Taburcu edilenlerin arasında umreden dönen minik Sevde ve hemşire annesi de vardı. Anne kız hastalığı birlikte göğüsleyerek yendi.

Bu görüntüler de Bursa’dan… Evlendiklerinde hastalıkta sağlıkta diyen karı koca Kovid-19’u da beraber atlattı.

32 hasta da Kayseri’de taburcu edildi. Alkışlarla uğurlanan hastalar bu zorlu günlerde onları iyileştirmek için mesai harcayan sağlıkçılarla zafer fotoğrafı çektirdi.

Erzurum’da 11 kişi daha taburcu oldu. Taburcu edilenler ilde toplam iyileşen vaka sayısı 61’e ulaştı.

ulusal.com.tr

koronavirüs