Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle karayollarında cuma günü başlayan yoğunluk devam ediyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ekipleri ile emniyet güçleri, karayollarındaki denetimlerini sürdürüyor.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla sürücüler yola çıktı, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde yoğunluk düzeyi arttı. Bölgede trafik, yer yer durma noktasına geliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde 9 günlük tatilin başladığı cuma gününden beri yaşanan yoğunluk devam ediyor.

Otoyolun özellikle Bolu Dağı Tüneli, Abant Kavşağı ve Gerede Karadeniz bağlantı yolunda trafik, yer yer durma noktasına geliyor.

Bolu Emniyetine bağlı trafik ekipleri ile jandarma ve kara yolları ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, sürücüleri de trafik kurallarına uymaları, uykusuz ve yorgun yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Balıkesir Edremit Körfezi'nde oluşan araç yoğunluğu havadan denetlendi.

Körfez bölgesindeki yoğunluğa drone ile denetleyen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, sürücülerden yolculuk esnasında dikkatli olmalarını istedi.

Tekirdağ'ın ana arter üzerinde bulunan Malkara ilçesinde ekipler, Ramazan Bayramı dolayısıyla uygulama yaptı. Malkara Kaymakamı Erhan Karahan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, şapka ve broşür dağıttı.

Ankara'da da Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, bayram tatili nedeniyle trafikte uygulanan tedbirleri ve kara yollarındaki yoğunluğu denetledi.

Tümgeneral Güney, vatandaşları, otobüs yolcu koltuğu ve araçların arka koltuklarında bulunan emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaklaşık 185 bin personel ile karayollarında gerekli önlemleri aldıklarını bildirdi.

Vatandaşlardan tatil yolunda dikkatli olmalarını isteyen Soylu, jandarma ve emniyet birimlerinin bayram boyunca sahada olacaklarını belirtti.

ulusal.com.tr

Anadolu Otoyolu