PKK Köln'de TGB'ye saldırdı

ABD'nin kara gücü PKK'lı teröristler, Almanya Köln'de bulunan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) bürosuna saldırdı. TGB Genel Başkanı Cem Dikmen, "Türk ordusu ABD planlarına vurdukça ses taşeronu olan PKK'dan geliyor. Korkaklar! Daha da fazla korkacaklar. Batan geminin içindeler. Bu saldırılar Türk gençliğine vız gelir! Kaybeden ABD emperyalizmiyle birlikte Pkk'da tarihe gömülecek" açıklaması yaptı

Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) Almanya'nın Köln şehrinde bulunan bürosuna PKK'lılar tarafından saldırı gerçekleştirildi.

ABD'nin kara gücü PKK'lı teröristler, Almanya Köln'de bulunan TGB bürosuna saldırdı.

Teröristler, TGB Köln bürosunun kapısını kırıp duvarlarına yazı yazmalarının ardından kaçtı.

TGB tarafından yapılan açıklamada şunlar denildi:

"Türk gençliği olarak, Afrin'de savaşan Mehmetçiğimizin her daim yanında olacağız.

Türkiye'de ABD destekli bölücü terör bitirilene dek Mehmetçiğimizin cephede verdiği mücadeleye cephe gerisinden destek vermeye devam edeceğiz!"

CEM DİKMEN: PKK TARİHE GÖMÜLECEK

TGB Genel Başkanı Cem Dikmen, saldırı sonrası şu açıklamaları yaptı:

"Türk ordusu ABD planlarına vurdukça ses taşeronu olan PKK'dan geliyor. Korkaklar! Daha da fazla korkacaklar. Batan geminin içindeler. Bu saldırılar Türk gençliğine vız gelir! Kaybeden ABD emperyalizmiyle birlikte Pkk'da tarihe gömülecek!

TGB Köln büromuza dün akşam saatlerinde yapılan bu saldırının anlamı şudur: TGB doğru yoldadır. Mehmetçik ile aynı saftadır. Ne olursa olsun mücadelemizden bir milim sapmayacağız. ABD ve taşeronlarına karşı yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Türkiye Gençlik Birliği!"

ulusal.com.tr

pkk almanya tgb köln