Türk Milleti kanalına sahip çıktı: Ulusal Kanal sosyal medyada gündeme oturdu

Ulusal Kanal sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da Türkiye gündeminde 2. sıraya oturdu. #MehmetçiğinKanalı etiketi ile binlerce yurttaş paylaşımda bulundu. Toplumun her kesimi Ulusal Kanal'a destek verdi. CHP yönetimi ve Sözcü Gazetesi'nin Ulusal Kanal'a iftira atmasına Türk Milleti sessiz kalmadı. Her zaman olduğu gibi vatanseverler Ulusal Kanal'a sahip çıktı.

Türk Milleti kanalına sahip çıktı: Ulusal Kanal sosyal medyada gündeme oturdu

Sorulmayanları sorar, aydınlığa giden her yolda korkmadan yürürüz. Ulusal Kanal Ankara muhabiri Buse Genç Türk'ün sorusu bunun sadece bir örneği.

Soru ile köşeye sıkışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerginliği gözden kaçmazken cevabı da kimseyi tatmin etmedi. Siyasi gündemde tartışma sürerken tepkiler gecikmedi.

Ulusal Kanal 20 yıldır Mehmetçiğimizin yanında cephede savaşan çizgisinden hiç vazgeçmedi. Ulusal Kanal'a destek olmak isteyen sosyal medya kullanıcıları da #MehmetçiğinKanalı etiketi ile Ulusal Kanal'ı sahiplendi.

Ulusal Kanal muhabiri @BuseGencturk1 hanımefendi'nin gerçekleri, Kılıçdaroğlu’nun yüzüne söylemesi ve sorması; ordu satıldı diyenlere tepki koyamayan sözde basın mensuplarına ders olması gerekiyor

#MehmetçiğinKanalı etiketi ile birlikte UlusalKanal etiketi de sosyal medyada gündeme oturdu.

Vatandaşlar Ulusal Kanal'ın 5 Milyon ev daha aydınlansın kampanyasına da destek oldu. Digiturk ve Tivibu platformlarına girme hedefi ile başlatılan kampanya 1 Ocak 2021'e kadar devam edecek.

ulusal kanal