Ulusal Kanal için sanatçı imecesi

Halkın televizyon kanalı Ulusal Kanal için Türkiye'nin önde gelen sanatçıları seferber oldu. 50 sanatçı, Ulusal Kanal'a katkıda bulunmak için birbirinden değerli eserlerini satışa sundu. Basın, sanat ve siyaset camiasından önemli isimlerin katıldığı gecede, birliktelik duygusunu pekiştiren güzel anlar yaşandı.

Türkiye'nin önde gelen sanatçıları Ulusal Kanal için bir araya geldi, adını da "Sanatçı İmecesi" koydu.

Fırçalarıyla dünyayı renklendiren, çamurdan hayat yaratan eller, eserlerini Ulusal Kanal'a bağışladı.

50 Ressam ve heykeltraşın yapıtlarından oluşan sergi, İstanbul Beyoğlu Bindallı Sanat Evi'nde gerçekleşen bir kokteyle açıldı.

54 resim ve heykelinyer aldığı sergide, eserlerin satışından elde edilecek gelir, Ulusal Kanal'a katkı sağlamak için değerlendirilecek.

Etkinliğe Sözcü Gazetesi baş yazarı Rahmi Turan, eğitimci ve sanat eleştirmeni Kaya Özsezgin, sanat eleştirmeni Ayhan Ayan, Yazar Osman Selim Kocahanoğlu, Gazeteci-Yazar Rıza Zelyurt, yazar Alev Coşkun, Şair Hüseyin Haydar gibi sanat, basın, siyaset ve iş çevrelerinden bir çok ünlü isim de katıldı.

Gecenin en ilgi çeken buluşması ise Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 28 yıldır Türkiye'de bulunan İspanyol flamenko sanatçısı Rafael De la Mançha ve Cemalettin Göbelez ile yaptığı düet oldu.

Ulusal Kanal'a destek olmak amacıyla açılan sergi 25 Mayıs'a kadar sanatseverlere açık olacak.

Haber: Ali Turna - Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

ulusal kanal