Öncü Gençlik'ten Ulusal Kanal'a tam destek

Ulusal Kanal'ın Digiturk ve Tivibu'ya girmek için başlattığı kampanyaya toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor. Vatan Partisi'nin gençlik kolu Öncü Gençlik, Ulusal Kanal'a bağışlayacağı 200 bin liranın 4'te 1'ini tamamladı. Türk gençliği, harçlıklarından artırarak, günübirlik işlerde çalışarak, burs ve kredilerini ayırarak Ulusal Kanal'a bağışladı.

Öncü Gençlik'ten Ulusal Kanal'a tam destek

Haber: Buse Gençtürk

Ulusal Kanal, milli bayramların yasaklanmasına karşı mücadelede ve daha birçok alanda Türk gençliğinin yanındaydı. Türk gençliği işte her zaman yanında olan Ulusal Kanal'ı yalnız bırakmıyor. Gençlik, dişlerinden, tırnaklarından attırdıklarını Ulusal Kanal'ın atılım kampanyasına bağışlıyor.

Ulusal Kanal 5 milyon haneyi daha aydınlatmak için Digiturk ve Tivibu'da yer alacak. Ulusal Kanal'ın başlattığı bu atılım kampanyası ile Türk gençliğinin sorunları ve çözümleri milyonlarca kişiye ulaşacak.

Kampanya için gerekli 3 buçuk milyon liranın 1 milyonu toplandı. Kalan kıskımı toplamak için bağışlar sürüyor. Vatan Partisi'nin gençlik kolu Öncü Gençlik de kampanyaya 200 bin lira bağışlama sözü vermişti. Öncü Gençlik taahhüdünün 4'te 1'ini yani 50 bin lirayı tamamladı.

Öncü Gençlik üyeleri Türkiye'nin milli kanalının Digiturk ve Tivibu kampanyasına bağış vermek için herkese örnek olacak fedakarlıklara imza attı. Gençler, harçlıklarından artırdı, kredi ve burslarını ayırdı, günübirlik işlerde çalıştı.

Öncü Gençlik üyeleri, Ulusal Kanal'ın 5 milyon haneyi aydınlatacak kampanyası için Türk milletine çağrıda da bulundu.

İletişim: 0212 245 81 81

vatan partisi öncü gençlik