MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ''Sabotaj ihtimalinin üzerine kararlıca gidilmelidir''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkgün Gazetesi'ne verdiği röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'de günlerdir görülen orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, sabotaj ihtimalinin üzerine kararlı bir şekilde gidilmesi gerektiğini belirterek, ''Ormanlarımızı yakanlar en ağır şekilde, en acımasız biçimde cezalandırılmalıdır. Kundakçılar, hainler, vandallar yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir.'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ''Sabotaj ihtimalinin üzerine kararlıca gidilmelidir''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgün Gazetesi'ne röportaj verdi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli, Türkiye'de son günlerde görülen orman yangınlarına ilişkin de düşüncelerini paylaştı.

Bahçeli konuyla ilgili sabotaj ihtimali üzerine kararlılıkla gidilmesi gerektiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı:

- Sadece ormanlar değil yüreğimiz de yandı. Ciğerlerimiz kavruldu. Güney il ve ilçelerimiz diken üstündedir. Sabotaj ihtimalinin üzerine kararlıca gidilmelidir. Ormanlarımızı yakanlar en ağır şekilde, en acımasız biçimde cezalandırılmalıdır.

- Kundakçılar, hainler, vandallar yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Orman yakmakla insan canına kıymak aynıdır. İnsan ve doğa katillerine hayat zindan edilmelidir. Devletin nefesi canilerin ensesindedir.

MHP lideri soruşturma sonucunda tüm soruların netleşeceğinin de altını çizdi.

soruşturma devlet bahçeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli türkiye orman yangınları orman yangınları sabotaj orman yangını sabotaj