TGB heyeti uluslararası teröre karşı konferans için Suriye'nin başkenti Şam'da

Dünya Anti Emperyalist Gençlik Birliği ve Suriye Devrimci Gençlik Birliği Suriye'nin Başkenti, Şam’da Uluslararası Teröre Karşı Gençlik Buluşması için bir araya geldi. 5-6 Ocak’ta günleri yapılacak etkinliğe dünyanın pek çok ülkesinden gençlik örgütü katılacak ve uluslararası teröre karşı gençlik örgütlerinin yapması gerekenleri masaya yatıracak.

TGB heyeti uluslararası teröre karşı konferans için Suriye'nin başkenti Şam'da

Türkiye Geneçlik Birliği'nin öncülüğünde kurulan Dünya Anti Emperyalist Gençlik Birliği teröre karşı Suriye ile dayanışma göstermek için başkent Şam'da Uluslararası Teröre Karşı Gençlik Buluşması düzenledi. Konferanslar 5-6 Ocak'ta yapılacak. Dünya Anti Emperyalist Gençlik Birliği, Türkiye Gençlik Birliği ve Suriye Devrimci Gençlik Birliği'nin birlikte düzenlediği etkinliğe bölge ülkelerinden ve Avrupa'dan çok sayıda gençlik örgütü katılacak.

Etkinlik kapsamında Şam'da bulunan Dünya Anti Emperyalist Gençlik Birliği Genel sekreteri Elif İlhamoğlu program hakkında bilgi verdi.

TGB'nin Avrupa ülkelerindeki yöneticileri Şam'a gitti. TGB Avrupa yönetici Can Çakır Avrupa'da daha kapsamlı mücadele programı ortaya koyacakların söyledi.

TGB Genel Sekreteri Sinan Sungur da İsrail'in bölge planlarına dikkat çekerek "bu planları bozacağız" dedi.

Haber: Mehmet Kıvanç / Şam

ulusalkanal.com.tr