Dudullu Postası hangi kanalda yayınlanmaya başlayacak? Dudullu Postası'nın konusu ne? Dudullu Postası oyuncu kadrosu...

Dizi setlerin sağlık şartları nedeniyle durdurulmasının üzerine kanallarda boş kalan saatler daha önceden çekilmiş ve yayınlanmış olan dizilerle doldurulacak. BluTV adlı dijital platformda yayınlanmış olan Dudullu Postası şimdi hangi kanalda yayınlanacak? Dudullu Postası'nda kim oynuyor? Dudullu Postası saat kaçta yayınlanacak?

Dudullu Postası hangi kanalda yayınlanmaya başlayacak? Dudullu Postası'nın konusu ne? Dudullu Postası oyuncu kadrosu...

Setlerin durdurulması nedeniyle dizi saatlerini doldurmak isteyen kanallar eski dizi arayışına girdi. Kanal D ise daha önce BluTV'de yayınlanmış olan Dudullu Postası adlı diziyi perşembe günleri yayınlama kararı aldı.

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı ve şimdilerde Mucize Doktor dizisinde gösterdiği performans ile seyirciler tarafından çok sevilen Taner Ölmez'in kadrosunda bulunduğu dizi 2 Nisan Perşembe günü seyirci ile buluşmaya başlayacak.

Başrollerinde Güven Kıraç, Ayda Aksel, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak ve Levent Tülek gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu ise Erkan Yılmaz ve Funda Alp kaleme aldı.

Dudullu Postası, Serkan Yılmaz'ın, Türkiye'nin en çok satan karikatür ve mizah dergisi olan Penguen için çizdiği karikatür serisi Dudullu Postası'ndan esinlenerek dizileştirildi.

Dizinin konusu ise; Mahallenin ele avuca sığmaz gençleri, umutsuz ev kadınları, hayal dünyasında yaşayan genç kızlar, halı saha maçında kaybolan babalar...

Hepsi, samimi mizacıyla güldüren bir dizi olan Dudullu Postası'nda buluşuyor! Gazetecilik yapmak için gecesini gündüzüne katan Asım, abisi tarafından evin içine hapsedilen Melis, Melis'e aşık delikanlı Tayfur, güvenlik ve namus takıntılı Eyüp, mahallenin en tuhaf kişilerinden Sebati ve daha nicesi Dudullu'da. Haber yaptıklarını zannederken, kendi komik hikayelerini anlattıklarının farkında olmayan gazetecilerin gazetesidir Dudullu Postası!

Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Can, Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Taner Ölmez, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor.

ulusal.com.tr