Yıldırım: ​Hata yapın, hainlik yapmayın

Başbakan Binali Yıldırım, "Talimat verdim, tüm illerde bir kriz merkezi oluşturulacak. Kendisine haksızlık yapıldığını söyleyenlerin şikayetleri bir birim vasıtasıyla toplanacak" dedi.

Yıldırım: ​Hata yapın, hainlik yapmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Valiler Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Yıldırım, "Talimat verdim, tüm illerde bir kriz merkezi oluşturulacak. Kendisine haksızlık yapıldığını söyleyenlerin şikayetleri bir birim vasıtasıyla toplanacak" dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

Değerli valilerimiz hoş geldiniz. Sözlerimin başında Sayın Ahmet Denizoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin başı sağ olsun.

Buradan Cumhurbaşkanımıza gideceksiniz. Eminim size bir çok önerisi talimatı olacak. Vatandaşa en yakın duran, vatandaşın her türlü derdi ile ilgilenen mahalli yönetimlerdir. Biz buradan gördüğümüzün sizin gördüğünüzle aynı olmadığını biliyorum. Biz Ankara'da bazı şeyleri yazıyoruz, çiziyoruz, talimatları gönderiyoruz. Ama oradaki her şeyin çiçek gibi olmadığını biliyoruz, oralara gittiğimizde sorunları görüyoruz. merkez teşkilatların saha neler olup bittiğini sürekli izlemesi gerek. Burada bütün suçu Ankara'ya atmak doğru değil.

ATATÜRK'ÜN BU SÖZÜ ÇOK DOĞRU

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Tatbik eden, icra eden, karar verenden daima daha kuvvetlidir" sözü çok doğru. Masa başında olanlar hesap kitap yaparlar ama sahadaki uygulama hiçbir zaman planlandığı projeyle aynı olmaz. onun için de memur, uygulama yaparken korkar, çekingen davranır

Mesele milletin, ülkenin menfaati ise hata yapın, hainlik yapmayın

Kriz merkezleri

Talimat verdim, tüm illerde bir kriz merkezi oluştururlacak. Kendisine haksızlık yapıldığuını söyleyenlerin şikayetleri bir birim vasıtasıyla toplanacak.