Bebek Derin'in! Hizmetçiler 1. bölüm izle... Hizmetçiler 2. yeni bölüm fragmanı izle... Hizmetçiler oyuncu kadrosunda kimler var? Hizmetçiler dizisinin konusu...

Dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Hizmetçiler dizisinin konusu nedir? Hizmetçiler 2. bölüm fragmanını izle... Hizmetçiler oyuncu kadrosunda kimler var? Hizmetçiler hangi diziden uyarlama?

Bebek Derin'in! Hizmetçiler 1. bölüm izle... Hizmetçiler 2. yeni bölüm fragmanı izle... Hizmetçiler oyuncu kadrosunda kimler var? Hizmetçiler dizisinin konusu...

Hizmetçiler 1. bölümünde, Cennet Konakları'nda gösterişli bir yaşam süren ancak hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayan Atahanlıların gizemli hayatında yaşananlar ele alınıyor.

Hizmetçiler 7 Mart Cuma günü yayınlanan ilk bölümünde Atahanlıların evinde Derin'in gelişiyle büyük bir şok yaşanır. Derin, Atahanlıların oğlu Yiğit ile gizemli bir birliktelik yaşar. Yiğit'in eşi olan Gülseren ise Derin'in varlığını hiçbir zaman kabul etmez. Yiğit'in annesi Nimet Hanım, olacaklardan habersiz Derin'in evde hizmetçi olarak kalmasını kabul eder.

Yiğit'in Derin'e olan aşkı herkes tarafından gözle görülür. Fakat Gülseren'in kocasını bir hizmetçiye kaptırmaya hiç mi hiç niyeti yoktur ama Derin'i de kullanmak ister.

Derin, Atahanlıların biricik torunu, Gülseren ve Yiğit'in bebeği Yusuf'u başına geleceklerden habersiz kaçırmaya çalışır. Gülseren, her ne kadar Derin'i Atahanlıların evinde istemese de buna engel olamamıştır. Bunun bedelini ise oğlunun kaçırılmasıyla ödeyecektir. Ama kimsenin bilmediği bir sır vardır. Yusuf, Derin'in bebeğidir!

Yusuf'un kaçırılmasıyla Cennet Konakları'nda yaşayan herkes ifadeye çağrılır. Hacer, Çiçek ve Atiye, Gülseren'in öfkesiyle karşı karşıya kalır. Derin'in Yusuf'u kaçırmasının ardından tüm hizmetçiler zan altında kalır. Atahanlıların evinde kopan kıyamet herkesi teker teker savurur.

Atahanlıların evinde kaçırılan torunlarının yası yaşanırken, komşuları olan Neslihan ve Selim'in evinde parti verilir. Bu durumu hoş karşılamayan Gülseren ve Neslihan karşı karşıya gelecek mi derken, partide facia gibi bir olay yaşanır. Ela'nın Cennet Konakları'ndaki hikayesi ise bu faciayla başlar.

Sosyal medyada küçük kızı Hayat'la birlikte videolar çeken Aslı, hizmetçileri tarafından şımarık ve dengesiz halleriyle tanınır. Aslı'nın evinde çalışan hizmetçisi Atiye ise tüp bebek tedavisi görmektedir. Cennet Konakları'ndaki hizmetçiler arasında en renkli kişiliğe sahip olan Atiye ise Aslı'nın büyük sınavıdır.

Hizmetçileri tarafından kül kedisi olarak adlandırılan Selim'in eşi Neslihan'ın en büyük zaafı kadınlar olan Yiğit'le yaşadığı gizemli ilişki Cennet Konakları'nda saklanan sırlardan biridir. Yiğit'in bu ilişkiyi kabul etmemesi Neslihan'ı büyük hayal kırıklığına uğratır. Ancak Derin'in bu ilişkiyi bilmesi genç kızın kaybolmasıyla kapanacak mı yoksa bu yasak ilişki ortaya mı çıkacak?

HİZMETÇİLER 1. BÖLÜM İZLE

HİZMETÇİLER 2. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Hizmetçiler Hizmetçiler fragman