Prof. Dr. Ercüment Ovalı Ulusal Kanal özel yayınına katıldı

FETÖ'cü Ergenekon tertibinde hedef alınan ve 2017 yılının bilim adamı ödüllünü alan Profesör Doktor Ercüment Ovalı, Ulusal Kanal özel yayınına katıldı. Ergenekon kumpasına dahil edilme sürecini anlatan Ovalı, "o kumpas bu ülkeye 10 yıl kaybettirdi" dedi. Afrin'deki Mehmetçiğe selam gönderen Ercüment Ovalı, Türk Milleti'nin yüreğinin onlarla birlikte olduğunu söyledi

"FETÖ'cü Ergenekon kumpası bu ülkeye 10 yıl kaybettirdi" dedi. Kumpasta nasıl hedef alındığını anlattı.

Ulusal Kanal özel yayınından Afrin'de vatan savaşı veren Mehmetçikler'e selam gönderdi.

Kan ve kök hücreden yapay deri üretme çalışması ile yılın bilim adamı ödülünü alan Profesör Doktor Ercüment Ovalı, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan'ın sorularını yanıtladı.

Ödül töreninde Türk Miletinin gönlünü kazandığı konuşmanın ayrıntılarını anlattı Ovalı. "Ben Türkiye'nin 15 yılını özetledim" dedi.

Çalışmalarını anlatan Profesör Ovalı, "başarıda sadece ben yokum" dedi. Ekibine teşekkür etti. Türkiye'nin hayalini değiştirecek çalışmanın devlet tarafından desteklenmediğini söyledi.

Sahte delil ve kumpaslarla yürütülen Ergenekon tertibine de değindi Ercüment Ovalı. FETÖ kumpasının Türkiye'ye 10 yıl kaybettirdiğini söyledi. Kumpas davasının devam ettirilmesini eleştirdi.

Programda Afrin'de yürütülen Vatan savaşı da konuşuldu. Operasyonun haklı olduğunu vurgulayan Profesör Ovalı, sadece Afrin ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirtti.

Afrin operasyonundaki Mehmetçikler'e selam gönderen Ovalı, "Türk Milleti'nin yüreği onlarla" dedi.

ulusal.com.tr

fetö ergenekon ulusal kanal adnan türkkan ercüment ovalı