Azerbaycan kick boksta iddialı

Azerbacan Kick Boks Federasyonu Asbaşkanı Sebuhi Recepli; "Kick Boks'un Azerbaycan'ın tüm şehirlerinde yapıldığını belirterek, Milli takımımızda eğitim seviyesi yükseldi. Artık sporcularımız, dünya çapında başarıdan, başarıya koşuyor" dedi.

Azerbaycan kick boksta iddialı

Azerbaycan Kick Boks Federasyonu Asbaşkanı, aynı zamanda, Türki'ye de bulunan Sambo Fedarasonu As Başkanı Sebuhi Recebli, Kick Boks branşının dünya da ve Azerbaycan'da tavan yaptığını belirtti.

Azerbaycan Kick Boksu Dünya Sıralamasında ilk beşte

Azerbaycan'ın hemen hemen tüm şehirlerinde Kick Boks yapılmakta olduğunu belirten başkan Sebuhi Recepli, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu durum her geçen gün sporcu sayımızın artmasına ve iyi sporcular yetişmesini sağlamakta. Buradan emeği geçen tüm ailelere ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Kick Boks ülkemizde tavan yapmış durumda. Azerbaycan'da spora her zaman sevgi ve dikkat olmuştur. Azerbaycan Bağımsızlığını kazandıktan sonra, Özelliklede Umumi Liderimiz Haydar Aliyev'le birlikte Azerbaycan’da spora , dikkat ve devlet büyüklerimiz tarafından spora cok büyük bir dikkatle yanaşıldı. Bu sayede Azerbaycan tüm spor dallarında, dünyada yer sahibi oldu. DHA