TSK'dan yeni açıklama: Bir asker şehit

TSK: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

TSK'dan yeni açıklama: Bir asker şehit

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir askerin şehit olduğu açıklandı.

Hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'de PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş halkı teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı sürüyor.

TSK'dan yapılan açıklamda, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, harekatın başlangıcından bu yana 3525 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ulusal.com.tr

zeytin dalı harekatı tsk afrin