CHP'liler "kaçak tesis" açılışında

CHP’li yöneticiler Çanakkale’de sahil tesisi açtı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tesisin kaçak olduğunu ve mührünün kırıldığını iddia etti. CHP’den iddialara ilişkin “Bir usulsüzlük varsa bunların giderilmesi lazımdır” yanıtı geldi.

CHP'liler "kaçak tesis" açılışında

CHP Genel Merkezi son günlerde usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor.

Çanakkale'de CHP'liler, aralarında 3 genel başkan yardımcısının da olduğu kalabalık bir kadroyla sahil tesisi açtı. CHP Parti Meclisi Üyesi Tahsin Tarhan, sosyal medya hesabından açılış fotoğrafını paylaştı.

AK Parti Grup BaşkanvekiliBülent Turan, tesisin kaçak yapı olduğunu iddia etti. Sosyal medya hesabından inşaat tutanağını paylaşan Turan, inşaatın mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını da savundu.

Turan, ''Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu, Assos’ta işyeri açıyor. Açılışta kimler yok ki? CHP tam kadro! Ama yer kaçak, yıkılacak! Daha ötesi mühürlenmiş ve mühür sökülmüş. Mühür fekkinden ceza davasına konu!'' dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ulusal Kanal’ın kaçak yapı iddialarına ilişkin sorulara yanıt verdi:

- Orası yıllardır lokanta ve olduğu İçin el değiştirdiği için açılış yapılmış ruhsat kontrolü yapılacak hali yok varsa bir usulsüzlük bunların giderilmesi lazımdır.

Artı 1 Tv’nin kurulması için toplanan 40 milyon liranın Erdoğan Toprak tarafından kaybedildiğine ilişkin iddia da gündemdeydi. Öztrak, konuya ilişkin bir bilgi olmadığını öne sürdü.

chp çanakkale faik öztrak halk tv AK Parti Grup Başkanvekili bülent turan