Öncü Gençlik'in yeni hedefi vatansever gençliğin tek adresi olmak

Öncü Gençlik'in yeni hedefi vatansever gençliğin tek adresi olmak

Öncü Gençlik'in yeni hedefi vatansever gençliğin tek adresi olmak

Üniversitelerin açılmaya başlamasıyla Öncü Gençlik il örgütleri yeni dönem planlamalarına başladı.

Bütün il örgütlerinde ve üniversite birimlerinde düzenlenecek toplantılara Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Erdem Şahin ve çeşitli düzeyde yöneticiler katılım gösteriyor.

İstanbul Ankara ve İzmir’de yönetim kurallarını toplayan Öncü Gençlik, Üniversitelerde yeni dönem çalışmalarına başladı.Edirne’denVan’a toplantılar yaparak yeni döneme hazırlanan Öncü Gençlik üniversitelere ilişkin hedefini belirledi: Üniversitelerde vatansever gençliğin tek adresi olmak.

ÜNİVERSİTELERDE VATANSEVER GENÇLİĞİN TEK ADRESİ

Toplantılarda tartışılan siyasi gündemin sonuçlarınagöre Öncü Gençlik kendisine görevler çıkartıyor.

Denizli, Kocaeli ve Sakarya’da yönetim kurulu toplantılarına katılan Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu "Siyasi gündemin en önemli başlığı, içerisinde bulunduğumuz Vatan Savaşı. Bu savaş Amerikan emperyalizminin taşeron örgütlerine karşı sadece yurt içinde değil yurt dışında da veriliyor.Bizler üniversitelerin vatansever gençleri olarak bu savaşın başarısına odaklanıyoruz. Görevlerimizin farkındayız! Bu görev vatanın bütünlüğünü ve milletin birliğini sağlamak. Görevin sıcaklığı ve partimizin başarılarıteşkilatlarımızın dinamizmini artırıyor. Tüm vatansever gençliği bu göreve ve Öncü Gençlik’te birleşmeye çağırıyoruz.” dedi.

Ordu, Erzurum ve Iğdır’da toplantı yapan ve çeşitli temaslarda bulunan Öncü Gençlik Genel Sekreter Yardımcısı Erdem Şahin ise şunları söyledi:

Vatan PartisiÖncü Gençlik ülkenin batısından doğusuna Edirne’den Iğdır’a kadar her yerde örgütlü gücünü büyütüyor.İlteşkilatlarımız üniversite teşkilatlarımız yaz kamplarımızın da etkisiyle yeni döneme canlı giriyor.

Üniversite temel örgütlerinde yapılan toplantılar ile gündemi tartışan ve stratejik görevler belirleyen gençler, üniversitelerde vatanseverlik bayrağını daha da yükseltecek.

ulusal.com.tr

vatan partisi öncü gençlik