Aydınlık Gazetesi yeni Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım oldu

Aydınlık gazetesinde yeni görev değişikliklerine gidilerek büyüme adımları atıldı.

Aydınlık Gazetesi yeni Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım oldu

Kolektif çalışma tarzını yakalamak için haber merkezinde yapılan değişikliklerin yanı sıra Aydınlık, okularına özel ve kaliteli haberler sunmak için gazetenin İstihbarat Servisi'ni yeniden yapılandırıldı.

Deniz Yıldırım Genel Yayın Yönetmeni, Mehmet Sabuncu da Genel Müdür oldu. Gazetede uzun süredir Haber Koordinatörlüğü görevini yürüten Önder Öztürk, Haber Müdürlüğüne getirildi. İstihbarat Şefliği koltuğuna ise Ruhsar Şenoğlu oturdu.

Görev değişikliklerini dün açıklayan Genel Müdür Mehmet Sabuncu, Yıldırım'ın başında olduğu haber merkezine başarı dileklerini sundu.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım da önümüzdeki sürecin Türkiye için kritik önemde olduğunu ve toplumun harekete geçeceği bir dönem yaşanacağını kaydetti. Daha kolektif ve okurla buluşan bir Aydınlık için yeni ilkelerin belirlendiğini vurgulayan Yıldırım, "Yeni görevlendirmelerle özel haberlerimizi artırmayı hedefliyoruz. Kolektif çalışma tarzımızı geliştiriyoruz. Okurlarımızla daha sıkı bir iletişim kurarak gerçekleri en doğru şekilde açıklamaya devam edeceğiz" dedi.

Yıldırım, F tipi kumpasın hedefi olmuş, yaptığı haberler nedeniyle 4 buçuk yıl Silivri Cezaevi'nde tutuklu kalmıştı.

ulusalkanal.com.tr

ulusal kanal aydınlık gazetesi medya mehmet sabuncu