Vatan Partisi Ankara’da "teröre karşı Türkiye cephesi" konulu konferanslarına devam etti

Vatan Partisi Ankara’da “Teröre karşı Türkiye cephesi” konulu konferanslarına devam ediyor. Sincanlılarla buluşan Emekli korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve Emekli Albay Hasan Atilla Uğur konuşmalarında, terörün topyekün bir mücadeleyle bitirileceğini ve Milli hükümetin yeniden kurulacağını vurguladı. Çayyolu’ndaki konferansta konuşan Emekli Tümamiral Soner Polat'da Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in AİHM zaferini hatırlattı "Hakikat arınmış bir avuç insanın elinde yükselir” dedi.

Vatan Partisi artan terör saldırılarına karşı Ankara’da “Teröre karşı Türkiye cephesi” konulu konferanslarına devam ediyor.

Sincan’da düzenlenen konferansta konuşan, Vatan Partisi Ankara 1’nci Bölge Milletvekili Adayı, Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, terörle mücadelenin topyekün bir mücadele gerektirdiğini belirtti.

Pekin, ABD’nin ‘kara gücüm’ dediği PYD ile ilgili Milli Güvenlik Kurulu’nda alınan kararı hatırlattı.

Konferasın bir diğer konuşmacısı da Vatan Partisi Ankara 2’inci bölge Milletvekili adayı, Öcalan'ı İmralı'da sorgulayan komutan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur’du.

Uğur İmralı açılımıyla PKK’nın yeniden canlandırıldığını belirtti.

Çayyolu’ndaki yurttaşlarla bir araya gelen Emekli Tümamiral Soner Polat da AİHM’in Türkiye lehine verdiği kararı hatırlattı.

ulusalkanal.com.tr