Twitter'da Doğu Perinçek sevinci!

Ergenekon Davası'ndan tahliye olan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Silivri Cezaevi'nden çıktıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Perinçek'in sözlerine Twitter'da çok sayıda yorum yapıldı.

Twitter'da Doğu Perinçek sevinci!

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Başkan adayı ünlü tiyatrocu Levent Kırca, 6 yılı cezaevinde geçiren Genel başkanları Doğu Perinçek'in enerjisine şaşırdı ve Twitter adresinden birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, " Sayın Doğu Perinçek siz yokken emekçi çocuklarınızı takip ettim, Ulusal ve Aydınlık bir çabayla Cumuriyeti ayakta tuttular" yazdı.

Gazeteci Yener Güneş: Yarın hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Can gelecek hepimize. Birlik ve dirlik gelecek ülkemize. Yaşasın tam bağımsız Türkiye!

Gülgün Feyman Budak: Çok mutluyum yurtseverler Doğu Perinçek Veli Küçük Hasan Atilla Uğur ve diğerleri artık özgür.

TSM Sanatçısı Onur Akay: Emekçilerin babası Doğu Perinçek hoşgeldiniz efendim. Sayın Doğu Perinçek siz yokken tüm emekçi çocuklarınızı takip ettim. Ulusal ve Aydınlık bir çabayla Cumhuriyeti ayakta tuttular.

Gazeteci İlker Yücel: An itibariyle İşçi Partisi önü. Doğu Perinçek binaya giriş yaptı. Kalabalık coşkulu.

Gazeteci Mehmet Kamış: Doğu Perinçek Başbakanın beklediği açıklamayı yapmış 'cemaatlerin kökünü kazıyacağız' demiş.

Modacı ve Yazar Barbaros Şansal: Müjdeler olsun Doğu Perinçek ve Arkadaşlarıda Tahliye oldu Gözün aydın Türkiye

Tiyatrocu ve Politikacı Levent Kırca: Doğu Perinçek'te müthiş bir enerji. 6 yıl Silivri zindanı zerre yıldıramamış.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu: Doğu Perinçek,Mehmet Ali Çelebi ve tüm tahliye edilenlere geçmiş olsun.Mehmet Ali,sözümüz var kır düğününü bekliyoruz.

Gazeteci Recep Erçin: Doğu Perinçek bölücülerden ve gericilerden asla medet ummadı. O hep Türk milletine inandı. Selam olsun! Yeniden çağdaş cumhuriyet!

Gazeteci Mahir Zeynalov: Mağdur Doğu Perinçek: Kınından çıkmış kılıç gibiyiz... Cemaatlerin, tarikatların kökünü kazıyacağız.

Gazeteci Murat Güneş: Doğu Perinçek: "Göreceksiniz.. Sizlerle beraber devrimi yaşayacağız.. Mustafa Kemal Devrimi'ni tamamlayacağız"

Yazar Oray Eğin: Ve Doğu Perinçek de özgür.

ulusalkanal.com.tr

işçi partisi ulusal kanal tahliye twitter ilker yücel yener güneş murat güneş