Gençlik ''Hayır''da birleşti

Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce vatansever genç Ankara'da Gençlik Meclis'inde buluştu. Türkiye'nin öncelikleri ve başkanlık sisteminin tartışıldığı Gençlik Meclisinin sonuç bildirgesinde, vatanın bütünlüğü için Türk Gençliğinin vazifeye atıldığı belirtildi, "Hayır" çağrısı yapıldı. Meclis'in açılış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz "Vatanımız ve cumhuriyetimiz için yumruk gibi birleşen bir irade var bu salonda" dedi.

102 üniversiteden binlerce öğrencinin katıldığı Gençlik Meclis'inde TGB Türk gençliğini "Hayır"da birleştirdi.

Etkinliğe, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener konuk konuşmacı olarak katıldı. Eski MHP Genel Başkanı Başdanışmanı Gürcan Dağdaş, Türkiye Barolar Birliği Başkan Başdanışmanı Prof.Dr. Necdet Basa ve Milli Anayasa Hareketi Başkanı Hasan Korkmazcan da konuşmacılar arasındaydı.

Gençlik Meclisinin açılış konuşmasını TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz yaptı.

Gençlik Meclis'ine Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan da yoğun katılım sağlandı.

Türkiye'nin öncelikleri ve başkanlık sisteminin tartışıldığı Gençlik Meclisinde oy birliği ile kabul edilen 5 maddelik sonuç bildirgesi açıklandı. Vatanın bütünlüğü için gençliğin vazifeye atıldığı belirtilen bildirgede "Tam bağımsız ve gerçekten demokratik bir Türkiye için" birleşme çağrısı yapıldı.

ulusalkanal.com.tr

chp ankara mhp vatan partisi tgb hayır gençlik gençlik meclisi