İstanbul yağmura teslim!

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağmur ve dolu hayatı felç etti. Üsküdar'da kara ile deniz birleşti. Kadıköy'de 2 araç sel sularına kapılarak dereye düştü. Rögarlar taştı, ev ve işyerlerini su bastı.

İstanbul yağmura teslim!

İstanbul'a yağmur yağdı, kara ile deniz birbirine girdi. Hem Anadolu hem de Avrupa yakası yağışlara teslim oldu.

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış, Üsküdar'da hayatı felç etti. Meydan göle döndü. Kara deniz ile birleşti. Ortaya işte bu manzara çıktı.

Kadıköy'de bulunan Kurbağalıdere taştı. Taşmanın etkisiyle dere kenarında park halinde bulunan iki araç, akıntının etkisiyle taşan dereye sürüklendi.

Esenler Hal Kavşağı’nda 80 santimetre dolu birikintisi oluştu. Dolu nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Ev ve işyerlerini su bastı, yurttaşlar seferber oldu.

TEM başta olmak üzere Bağcılar, Esenler, Alibeyköy, Eyüp'te dolu yağışı hayatı felç etti. Oluşan birikinti nedeniyle sürücüler kavşaktan gitmekte zorlandı.

İstanbul'da başlayan sağanak yağış Taksim'de de etkisini gösterdi. Yağışlara hazırlıksız yakalananlar ne yapacaklarını şaşırdı.

Ankara ve İstanbul'daki yağışlar bir gün ara verecek. Yağışlar Çarşamba gününden itibaren hafta başına kadar yurt genelinde etkili olacak.