Şişli'de bir dayak skandalı daha

İstanbul'un Şişli ilçesinde zabıta ekipleri mühürlü inşaat kontrolü sırasında darp edildi. Mühürlü olmasına rağmen çalışmaların sürdüğü inşaatın, Mustafa Sarıgül'e yakınlığıyla bilinen Keten İnşaat'a ait olduğu öğrenildi.

Şişli'de bir dayak skandalı daha

İstanbul'un Şişli ilçesinde, İnönü - Sarıgül krizinde yeni bir dayak skandalı yaşandı.

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri, Mustafa Sarıgül'e yakın olduğu iddia edilen Keten İnşaat'a ait bir inşaatı kontrol etmek istedi.

İnşaat bir süre önce mühürlenmişti. Ancak inşaatın mühürlü olmasına rağmen çalışmaların sürdüğü tespit edildi. Zabıta ekipleri inşaatı yeniden tekrar mühürlemek istedi. Bu sırada inşaat çalışanları zabıtalara saldırdı.

Olay ile ilgili Şişli Belediyesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, saldırı doğrulandı. Keten inşaat'a ait inşaatı denetlemek için giden Zabıta ekiplerinin inşaat işçileri tarafından darp edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, Zabıta Müdürü Atilla Direkçi'nin durumu ağır. Hastaneden rapor alan Direkçi, savcılığa da şikayette bulundu.

Daha önce de Sarıgül'e yakın isimlerin, İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ı darp ettiği görüntüleri Ulusal Kanal duyurmuştu. Görüntüler Sarıgül hakkında açılan soruşturma kapsamında incelenemeye alınmıştı.

ulusalkanal.com.tr