Muhammet için yeni teklif

Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği 2 yerli oyuncudan biri olan Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir'in transferi için yeni teklifte bulundu.

Muhammet için yeni teklif

Gaziantepspor'un bonservisiyle birlikte vermek istediği Muhammet Demir için bordo mavili yönetimin para ve futbolcu teklifi kabul edilmedi. Mali dengeyi sağlamak için sıcak para ihtiyacı olduğu belirtilen Gaziantepspor'un futbolcu istememesi ve bonservis bedelinde diretmesi nedeniyle şu anda yüklü bir miktarı transfere ayırmak istemeyen Trabzonspor'da yeni formüllere üzerinde duruldu.

Trabzonspor, Muhammet'i sezon sonunda satın alma opsiyonuyla ikinci yarıda kiralamak için Gaziantepspor'a yeni teklif yaptı. Bordo mavili yönetimin Gaziantepspor'dan gelecek cevabı beklediği vurgulandı.

KUPA MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada Bursaspor maçında forma giyen oyuncular yenilenme antrenmanı yaparken diğer futbolcular taktik çalıştı. DHA