Ceren Özdemir'in katil zanlısı hakkında flaş gelişme

Ordu'da 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç'un güvenlik gerekçesiyle Şırnak Cezaevine nakledilmesine karar verildi. Ancak katil kara yoluyla Şırnak'a götürülürken cezaevi aracında olay çıkarınca Van'a nakledildi. Bu arada Ceren'in ailesi ve arkadaşları kabri başında 21'inci yaş gününü kutladı.

Ceren Özdemir'in katil zanlısı hakkında flaş gelişme

Ceren Özdemir... Ordu'nun Altınordu ilçesinde gözüdönmüş bir cani tarafından evinin önünde öldürüldü.

Çıkarıldığı mahkeme de "Canavarca hisle adam öldürmek'' suçundan tutuklanan katil Özgür Arduç, konulduğu Ordu cezaevinde geceyi tek kişilik hücrede geçirdi.

Katil, güvenlik gerekçesiyle sabah erken saatlerde karayoluyla Şırnak Cezaevine nakledilmek üzere yola çıkarıldı. Ancak katil Şırnak'a gitmemek için cezaevi aracında olay çıkardı. Bunun üzerine Van'daki Yüksek Güvenlikli Cezaevine nakledildi.

Cinayet gündemdeki yerini korurken, Ceren'ina ailesi ve arkadaşları yine derin bir hüzün yaşadı. Ceren katledilmeseydi bugün 21'inci yaş gününü kutlayacaktı.

Doğum gününde sosyal medya hesabındaki fotoğraflara binlerce kişi yorum yaptı. Cinayeti lanetliyen vatandaşlar 'Sseni unutmayacağız'' notları paylaştı.

Ceren arkadaşlarına ''Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter" demişti. Sevenleri de öyle yaptı.

Ceren'in okul arkadaşları ise Ordu Üniversitesideki sınıfda biraraya geldi.

Ardından acılı ailesi ile birlikte mezarına giderek, karanfiller bıraktı.

Anne Güfer Özdemir'in "Keşke şarkı söyleseydin, dans etseydin de orada ben yatsaydım. Kıyafetlerini giydim de geldim kızım." sözleri yürekleri dağladı.

Ceren'in babası, ablası, yakınları ve arkadaşları mezarı başında gözyaşları içinde dualar etti.

ulusal.com.tr

adalet bakanlığı van Ceren Özdemir Özgür Arduç Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü