Vatan Partisi'nden kadın aday adayı rüzgarı! Adana'da 7 aday adayının 6'sı kadın

Vatan Partisi Adana milletvekili aday adayları kamuoyuna tanıtıldı. 7 aday adayından 6’sının kadın olması ise dikkatlerden kaçmadı. Parti binasında yapılan tanıtım töreninde konuşan İl Başkanı Hayrettin Çavuşoğlu, ev kadınlarının çok büyük bir görev içerisinde olduklarını belirtti.

Vatan Partisi'nden kadın aday adayı rüzgarı! Adana'da 7 aday adayının 6'sı kadın

Vatan Partisi Adana milletvekili aday adayları kamuoyuna tanıtıldı. 7 aday adayından 6’sının kadın olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Parti binasında yapılan tanıtım töreninde konuşan İl Başkanı Hayrettin Çavuşoğlu, ev kadınlarının çok büyük bir görev içerisinde olduklarını belirtti. Aday adaylarının arasında şuana kadar yapılan başvurularda 6 kadının bulunduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, “Kadınlara önem veren bir partiyiz. Kadın aday adayı sayımızın fazla olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Vatan Partisi’nin kadın aday adayları birlik beraberlik mesajları verdi. Vatan partisinin kadın aday adayları, Çiçek Toprakezen, Dilek Kartal, Emine Coşkun, Selver Kaplan, Beysun Tankut, Zerrin Gürbüz iken, erkek aday olarak ise listede Sadık Boral yer aldı.

ulusalkanal.com.tr