65 yaş üstündekiler gezdi

65 yaş üstü vatandaşlar kısıtlamanın esnetilmesinin sevincini yaşıyor. Kontrollü sosyal hayat ile birlikte bu yaş grubundaki yurttaşlarımız haftanın her günü 10.00 ila 20.00 saatlerinde dışarı çıkabilecekler. İleri yaştaki vatandaşlarımızı bu yeni karar oldukça mutlu etti.

65 yaş üstündekiler gezdi

Onlar salgına karşı alınan tedbirler nedeniyle uzun süredir evdeydiler. Artık kısıtlama esnetildi. Ve bu durum ileri yaş yurttaşlarımızı oldukça mutlu etti.

65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkma saatleri değişti. Normalleşme adımlarıyla artık haftanın her günü 10.00 ila 20.00 saatlerinde dışarı çıkabilecekler.

Yurdun dört bir yanında ileri yaş yurttaşlar, kısıtlamanın esnetildiği ilk gün dışarı çıktı. Kimi kamu kurumları ve bankalardaki işlerini gördü. Kimisi market ve dükkanlardan alışveriş yaptı. Sahil kentlerimizde dışarıda olmanın keyfi en çok denizde çıkartıldı.

Bazı vatandaşlar parklarda vakit geçirdi. Bazıları ise burnunda tüten torunlarıyla birlikte sahillere gitti. Güneşli havanın tadını çıkardılar.

Normalleşme adımları kapsamında ebeveynleriyle dışarıya çıkmalarına izin verilen 18 yaş ve altı gençler ile çocuklar da dışarıda olmaktan oldukça mutluydu.

65 yaş üzeri