Serhat Taş'tan kötü haber!

İstanbul Bağcılar'da 2 gün önce öğle saatlerinde okuldan çıkıp evine gelen, ancak daha sonra yeniden dışarı çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Serhat Taş'ın trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıktı.

Serhat Taş'tan kötü haber!

Serhat Taş, son sınıf öğrencisi olduğu Bağcılar Erol Battal Ortaokulu'ndan pazartesi günü öğle saatlerinde çıkarak, Bağcılar Evren Mahallesi'ndeki evlerine geldi. Ancak bir süre sonra annesine dışarı çıkacağını söyleyerek evden ayrılan Serhat'tan bir daha haber alınamadı. Çocuklarını 1 gün bekleyen aile dün polise başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucu, Adli Tıp'a üzerinden kimlik çıkmayan bir çocuk cesedinin geldiği tespit edildi. Polis, bugün aileye durumu bildirerek, cesedin çocuklarına ait olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp'a çağırdı. Saat 16.00 sıralarında Adli Tıp Kurumu'na gelen aile, ölen çocuğun Serhat Taş olduğunu teşhis etti.

CENAZE ARACIYLA ÇIKTI

Aile, saat 17.30 sıralarında Adli Tıp Kurumu'ndan Serhat'ın tabutunun bulunduğu cenaze aracıyla ayrıldı. Cenaze aracının ön tarafında oturan baba Nihat Taş'ın gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Cenazenin Bağcılar'da bulunan Yusuf Ziya Camii'ne götürüldüğü öğrenildi.

ÜST GEÇİDİ KULLANMADI

Serhat Taş'ın, pazartesi günü O-3 TEM Bağlantı Yolu İkitelli mevkiinde bulunan İbrahim Tatlıses Üstgeçidi'ni kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı, bu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Taş'ın cesedinin, üzerinden kimlik çıkmadığı için Adli Tıp'a kaldırıldığı belirtildi.

Küçük Serhat'ın cenazesi yarın toprağa verilecek

BAĞCILAR'da 2 gündür ailesi tarafından aranan; ancak bir trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıkan 14 yaşındaki Serhat Taş'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Serhat Taş'ın cenazesi akşam saatlerinde ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Bağcılar'daki Yusuf Ziya Camii'ne getirildi. Taş'ın cenazesinin yarın Yayla Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. DHA