7 yaşındaki Melike'yi 8 yaşındaki ağabeyi vurdu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde A.Ü.'nün av tüfeğiyle oynarken ölümüne neden olduğu kız kardeşi Melike Ü.'nün cenazesi, ikindi vakti Boztepe Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

7 yaşındaki Melike'yi 8 yaşındaki ağabeyi vurdu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde A.Ü.'nün av tüfeğiyle oynarken ölümüne neden olduğu kız kardeşi Melike Ü.'nün cenazesi, ikindi vakti Boztepe Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında baba Muammer Ü. ile Alman uyruklu anne Manu Ü. gözyaşlarına hakim olamadı. Anne ve baba, yakınları ve arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Cenazeye, anne Manu Ü.'nün yabancı uyruklu arkadaşlarıyla ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada olayın meydana geldiği evin ve tüfeğin, çocukların halasının kocası Muammer Ö.'ye ait olduğu belirtildi. Muammer Ö. ile olay sırasında odada bulunan kızı 8 yaşındaki Azra Ö.'nün savcılık tarafından ifadesine başvuruldu. Kız kardeşinin ölümüne neden olan A.Ü.'nün ifadesine ise henüz başvurulmadığı belirtildi.

Kamil ATALAY Antalya DHA