Tehdit ediliyorum dedi... Setenay Cankat ve Göktuğhan Argın tartıştı! Setenay Cankat kimdir?

18 Şubat akşamı A Spor kanalında ekrana gelen '8 Dakika' programında ekranlara taşınan gergin anlar herkesi şaşırttı. A Spor kanalında 8 Dakika adlı programda sunuculuk yapan Setenay Cankat kimdir?

Tehdit ediliyorum dedi... Setenay Cankat ve Göktuğhan Argın tartıştı! Setenay Cankat kimdir?

A Spor'da ekranlara gelen '8 dakika' programı Setenay Cankat tarafından sunulurken program konuklarından olan Göktuğhan Argın, programın konseptine aykırı olan hareketleri bir an da tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Sözlü munakaşa sonucunda Göktuğhan Argın stüdyoyu terk etti. Bunun üzerine ise Cankat, "Neyse stüdyo rahatladı" cümlesini kurdu.

Programın ardından Argın'ın hayran kitlesi tarafından ağır mesajlar aldığını ve bunun hukuki yollarla halledileceğini duyuran Cankat, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

SETENAY CANKAT KİMDİR?

31 Mayıs 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Annesi Selanikli, babası ise Çerkez'dir. Orta öğretime kadar İzmir'de yaşayan Cankat, daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınmıştır.

Lise eğitimini Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi'nde almıştır. Üniversite eğitimini ise Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde tamamlamıştır.

Üniversite eğitimi sırasında Vahide Altan Gördüm Akademi ve 35 buçuk Sanat Evi'nde Sahne Sanatları ve Oyunculuğu eğitimi almıştır.

ATV Haber'de stajyer olarak meslek hayatına atılmış daha sonra 2011 yılında A Haber'de muhabirlik yapmıştır. Şimdilerde A Spor kanalında Akşam Sporu ve 8 Dakika programlarını sunmaktadır.

ulusal.com.tr