Millilerden 4'ü kadrodan çıkarıldı! Volkan'ın ismi sehven yazıldı

A Milli Takım'da Arda Turan, Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve Caner Erkin kadrodan çıkarıldı. Bu isimlerden bazılarının Fatih Terim döneminde kadro dışı bırakılanlarla aynı olması ise dikkat çekti. Ancak yapılan açıklamada, kadrodan çıkarmaların sakatlık ve kart cezası nedeniyle olduğu belirtildi

Millilerden 4'ü kadrodan çıkarıldı! Volkan'ın ismi sehven yazıldı

Millilerden 4 isim kadrodan çıkarıldı. Takım içi değişiklikler, İzlanda hezimetinin önüne geçti.

İzlanda'ya 3-0 mağlup olan A Milli Takım, Dünya Kupası'na veda etti. Türkiye, Finlandiya ile deplasmanda formalite maçına çıkacak.

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Arda Turan, Nuri Şahin, Burak Yılmaz ve cezalı durumda olan Caner Erkin'i Finlandiya'ya götürmeyeceği öğrenildi.

Bu haberin ardından isimlerden bazılarının Fatih Terim döneminde de kadro dışı bırakılması kafaları karıştırdı.

Ancak yapılan açıklamada Arda Turan, Burak Yılmaz ve Nuri Şahin'in sakat olduğu belirtildi. Caner Erkin'in ise Finlandiya maçında sarı kart cezalısı olmasından dolayı aday kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

A Milli Takım Sağlık Ekibi, Nuri Şahin'in belinde zorlanma sonucu ağrı oluştuğunu, Arda Turan'ın sol ayak 5. tarak kemiğinde, Burak Yılmaz'ın da her iki kasığında ağrı ortaya çıktığını, Volkan Şen'in ise bel bölgesinde kas ağrısı oluştuğunu açıkladı.

TFF'den ilk olarak Volkan Şen'in kadrodan çıkarıldığı belirtilmişti. Ancak daha sonra Volkan'ın kadrodan çıkarılmadığı, oyuncunun ismini yanlışlıkla yazıldığı ifade edildi.

ulusal.com.tr

A Milli Takım