Dünyaca ünlü 23 sanatçıdan 23 Nisan sürprizi

Dünyanın dört bir yanından 23 sanatçı, Türk hayranlarına sürpriz yaptı; çektikleri videolarla çocukların 23 Nisanı'nı kutladı. Sanatçılar, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle bayramı evde kutlayan çocuklar için, şarkılar söyleyip, dans ederek, karantina günlerine moral oldu…

Dünyaca ünlü 23 sanatçıdan 23 Nisan sürprizi

Almanya'dan İngiltere'ye, Amerika'dan Kanada'ya, Hindistan'dan Uruguay'a, İspanya'dan Arjantin'e… Farklı ülkelerden dünyaca ünlü 23 sanatçı, Türk hayranlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Aralarında Pink Martini, The Weather Girls, LP, Los Vivancos, Cecilia Krull ve Nina Zilli ’nin de bulunduğu sanatçılar, korona salgını nedeniyle bayramı evde kutlayan çocuklar için video çekerek mesaj gönderdi.

Videolarda küçük sürprizleri de vardı sanatçıların… Piyanist Manolo Carrasco Türkiye için “Memleketim” şarkısını çaldı.

Los Vivancos kardeşler online olarak bir araya gelerek, flamenko gösterisi sundu. İspanya’dan Hevia gayda çalarken, The Weather Girls üyesi Dynelle Rhodes dünya barışına vurgu yaptı.

Pink Martini’den Storm Large ise hayranlarına, “en yakın zamanda tekrar Türkiye’ye gelmeyi ve sizlerle 'Aşkım Bahardı'yı söylemeyi istiyorum” diye seslendi.

ulusal.com.tr

pandemi