Devlet Bahçeli yine Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'i hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içi muhalefeti sert sözlerle hedef aldı. Partisinin Konya'daki başkanlık referandumu kampında konuşan Bahçeli "Miskin miskin yatıp, partimiz lehine hiçbir çalışma yapmayanların hayır koalisyonuna katılmaları kara mizahtır" dedi. MHP liderinin Hayırcı vekillerin ihracı için pazartesi günü harekete geçilmesi talimatı verdiği belirtildi

AKP'liler gibi "Hayır" cephesini bölücülükle suçladı.

"Siyasi fırıldaklara bakmadan, CHP’nin ve yanında hizalanmış terör ve bölücülük ekipmanına aldırmadan biz yolumuzda yürüyelim, milletimizle dertleşip görüşlerimizi aktaralım."

MHP lideri Devlet Bahçeli, başkanlık sistemi teklifi üzerinden parti içi muhalefeti sert sözlerle eleştirdi "Çıldırmış gibi geziyorlar" dedi.

"Aramızda bulunuyorken miskin miskin yatıp partimizin lehine hiçbir saygıdeğer çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde hayır koalisyonuna katılıp çıldırmış gibi gezmeleri bir bakıma kara mizahtır."

Bahçeli'nin, hedef tahtasına koyduğu "Hayır"cı MHP'li vekiller için Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk'e inceleme yapılması talimatı verdiği belirtildi. Disiplin Kurulu'nun Pazartesi günü harekete geçeceği ifade edildi.

Partisinin Konya'daki başkanlık referandumu kampının kapanış konuşmasını yapan Bahçeli, bir kez daha Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’i eleştirdi.

"CHP’sinden HDP’sine; ÖDP’sinden Perinçekgillere; PKK’sından FETÖ’süne kadar kim ne yaparsa yapsın, Türk milletinin kendi kaderine sahip çıkma hakkına operasyon yapamayacaklardır."

MHP halk oylaması için kampanya sloganını da belirledi.

"Sloganımız belli oldu: 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez'. Vatan, millet, bayrak ve Türklüğün bekası için 'Evet' diyoruz."

ulusalkanal.com.tr

rusya Konya referandum Bahçeli