Şampiyonlar Ligi heyecanı

Denizbank Kadınlar Şampiyonlar Ligi temsilcilerimiz Vakıfbank ve Eczacıbaşı, dörtlü final mücadelesi için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti.

Şampiyonlar Ligi heyecanı

CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maçları öncesinde takımların antrenörleri ve kaptanları basın mensuplarının karşısına çıktı.

Dörtlü final mücadeleleri, 15-16 Mart tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak. Finallerden önce düzenlenen basın toplantısına, Vakıfbank antrenörü Giovanni Guidetti ve takım kaptanı Gözde Sonsırma, Eczacıbaşı Vitra çalıştırıcısı Lorenzo Micelli ve kaptan Esra Gümüş Kırıcı, Dinamo Kazan antrenörü ile kaptanı, ev sahibi Rabita Bakü antrenörü ile takım kaptanı katıldı.

Vakıfbank Kaptanı Gözde Sonsırma, Eczacıbaşı’yla sık sık karşılaştıklarını hatırlattı.

"Uzun zamandır karşılaşıyoruz. Hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de ligde. Onlar bizim taktiğimizi iyi biliyorlar, bizde onların. Ama bu tek maçlık bir performans. Kim yarın iyi oynarsa, daha çok final isterse, o kazanacak"

Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti ise bu turnuvada oldukları için çok heyecanlı olduklarını ifade etti.

"Şanslıyız ki, dörtler finalindeyiz. Umut ediyoruz ki, dört takımın hiç birinde sakatlık yaşanmayacak"

Eczacıbaşı Vitra takımının kaptanı Esra Gümüş Kırıcı da, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'ne kalan iki Türk takımından biri oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

"Türk voleybolu için kuruluyuz. Vakıfbank kaptanının söylediği gibi çok zorlu maç olacak. İlk maçta bizi yarı finalde gerçekten zorlu maç bekliyor. Onlar geçen senenin şampiyonu. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Çünkü gerçekten 4 tane iyi takım var. Ancak kupa almak için çok istekliyiz"

2014 CEV Denizbank Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nin Dörtlü Final ilk karşılaşmasında temsilcilerimiz Eczacıbaşı Vitra ve Vakıfbank, yarın saat 14.00'te Bakü’de bulunan Crystal Hall’de karşı karşıya gelecek.

ulusalkanal.com.tr