Demirtaş ve Yüksekdağ'ın tutuklanmasının ardından MHP'den dikkat çeken paylaşım

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasının ardından MHP Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Demirtaş ve Yüksekdağ'ın tutuklanmasının ardından MHP'den dikkat çeken paylaşım

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı.

Haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evlerinde gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan Demirtaş ve Yüksekdağ, ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Demirtaş ve Yüksekdağ, Diyarbakır 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Demirtaş ve Yüksekdağ'ın tutuklanma haberinin yayımlanmasından kısa bir süre sonra MHP Twitter hesabından çok dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. "Sırtın Ay-Yıldıza Yasla, Türk Milleti Sensiz Asla" ifadeleriyle bir de klip paylaşıldı.

YÜKSEKDAĞ, SIRTINI TERÖRE YASLIYORDU

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Suruç ilçesinde katıldığı programda yaptığı konuşmada tepki çeken şu ifadeleri kullanmıştı:

Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz

MHP'nin bu tutuklamaların ardından yaptığı paylaşım Yüksekdağ'ın ifadelerine bir gönderme olarak yorumlandı.

ulusalkanal.com.tr

mhp demirtaş yüksekdağ