Dün Vali ile görüştü bugün uzun namlulu silahla öldürüldü

Siirt'te Bağgöze Köyü muhtarı 42 yaşındaki Mustafa Turhan, otomobilinin yanında silahla vurularak ölü halde bulundu. Aynı zamanda geçici köy koruyucusu olan Turhan, birgün önce Vali ve Komando Tugay Komutanı'nı ağırlamıştı.

Dün Vali ile görüştü bugün uzun namlulu silahla öldürüldü

Siirt'te birgün önce Vali ve Komando Tugay Komutanı'nı ağırladı, ertesi gün silahla vurularak ölü bulundu.

Olay Eruh İlçesine bağlı Bağgöze Köyü'nde yaşandı. Köy muhtarı ve geçici köy korucusu olan Mustafa Turhan, saat 07.00 sıralarında Yığınlı Mezrası’nda ölü olarak bulundu.

Silahla vurularak öldürülen 7 çocuk babası Turhan’la ilgili Siirt Valiliği’nden açıklama yaptı. Valilik, olayın terör ve adli yönleri ile ilgili araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

Muhtar Mustafa Turhan, dün Eruh’ta ziyaretlerde bulunan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal’ı köyünde ağırlamıştı. Evinde vali ve komutana kahvaltı veren Turhan, köyün sorunlarını da yetkililere anlatmıştı.

Öte yandan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde ise dünden bu yana kayıp olan 30 yaşlarındaki Bülent Demir, boğazı kesilmiş halde bulundu. Demir'in cenazesi otopsi için Diyarbakır'a gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

Siirt Valisi